ПИБ спря сметките на всички биткойн търговци

blockchain е задръстен с транзакции. Другата седмица ще е интересна. Кое ще пада и ще се вдига тепърва предстои да видим. Но ще има корекция на цената. Възможно е да иде на 10к.

10K - day boje vsekimu

Не си само ти, но не всички миньори са холдери, има такива, които зависят от банките за да теглят фиат и да реинвестират в нови копачки и плащат ток и/или избиват вече купени копачки.

Сигурен съм, че тоя български FUD няма да се отрази глобално на БТЦ, дано само всичките БГ борси и чейндж бюра да са спазвали законите и да са си плащали данъците, да не вземат да ги криминализират, че тогава вече ще трябва съвсем да почнем да вярваме в Satoshi’s Vision и съвсем да ги убием тия скапани банки.

1 Like

Господин Frusciante,

Благодаря ви, че ми обяснихте изискванията за ограничаване на българската безработица и посредством информацията ще поръчам специфични обяви за “работи” за целевата група от “приемащи заплащане предимно в криптовалута”.

“Публичното предварително предлагане” на BAT е нормално да сте го изпуснали, тъй като повечето потребители на Bitcoin са на ти с blocкhain технологията не по-дълго от 3 месеца.

Предложението за работа към вас е безсрочно и не се притеснявайте да ни уведомите в случай, че имате внезапна нужда от допълнителен доход.

7 Likes

А изтъкнаха ли причина за блокирането?

Може ли да се купува в момента от Битомат ?

“Проблемът не е в ПИБ, а в банковата система като цяло и тяхното решение е напълно разбираемо.”

@stamen, явно е ясно какъв е проблема. Би ли споделил с нас?

Ето го

Благодаря. Изниква един въпрос в мен обаче и може би отговор не е нужен. Защо чак сега…?

Най-вероятно се е случила някаква схема и чак сега са се усетили, че подобни неща са възможно… както и да е. Дано по-скоро измислят механизъм за подобни измами.

Отдавна има измами и загуби, затова и ние постоянно променяме правилата, заради които после редовните клиенти ни псуват. Предполагам, че вчера е станала солидна измама (не е била през нас), и чашата е преляла…

Да, със сигурност е станало нещо сериозно, за да се вземат подобни крути мерки. Поне има становище и както изглежда развитие в положителна посока.

Ще трябва да се направи нова платформа в която да могат хората да си продават и копуват един от друг.

1 Like

И банката да я няма толкова много в схемата.

В момента поне 4 фирми работят по платформи p2p и алтернатива на централизираните борси у нас. :wink:

А относно злоупотребите и измамите. Никой не им е виновен на измамените, че са малумни. Съжалявам обаче светът гаден. Все едно, като работиш за някой и ти дава жълти стотинки а изкарва от теб милиони не те мами. Обаче това се счита за законно. Изобщо цялата идея на закона не е да те предпази а да те зароби още повече и да ти пречи да се освободиш, да бъдеш РОБ ДО ГРОБ. Това със измамите е поредния предтекст с който се опитват да спрат нещо което няма инфлация, нещо което не могат да маниполират и нещо в което можеш да си държиш спестяванията и те да не си губят стойността.

1 Like

за манипулацията не съм много съгласен

Мислили сте като алтернатива - банки извън България ?
Утре може нито една банка тук да не иска да работи с криптовалута…

Е как ще го маниполират не могат да си напечатат биткойни но могат да си напечатат пари.
И малумните хора си викат урааа дигнаха ни заплатите с 5%, обаче не виждат, че цените на всичко са им ги дигнали с 50%.