Процедура за покупка чрез EasyPay

Предвид зачестилите злоупотреби с покупки на биткойн през Easypay, описани тук, изменяме процедурата за покупки през Изипей както следва:

Вместо да издаваме еднократни десет-цифрени кодове за плащане, вече всеки ще може да свърже своя биткойн адрес с уникален клиентски номер при нас. С този клиентски номер трябва само да отидете до каса на EasyPay и да кажете, че искате да направите плащане в ПРЕДПЛАТЕНИ УСЛУГИ.

Плащате на фирма с име “Покупка на биткойн от Крипто БГ” по сметка на клиентския номер, който сме ви издали в края на поръчката. След което внасяте сумата в лева, за която искате да закупите биткойни.

Плюсът на тази процедура е това, че след като веднъж свържете биткойн адреса си с клиентски номер при нас, ще може да купувате биткойн за него без да има нужда да правите специална поръчка за това в crypto.bg. Така че вече по всяко време можете да идете в която и да е каса на EasyPay и да заредите биткойн. Ако искате да купите или пратите биткойн по различен биткойн адрес, просто трябва еднократно да регистрирате нов клиентски номер за този нов биткойн адрес.

ВАЖНО: Много от касиерките в EasyPay не знаят още за тази функция в системата им и ще ви кажат, че десет цифреният код, който сте им дали, е невалиден. След като им натъртите, че искате да изберат ПРЕДПЛАТЕНИ УСЛУГИ в основното меню на техния софтуер, а не еднократно плащане, и от там да платите по клиентски номер, и те още ви твърдят, че няма такова нещо, ги помолете да звъннат на 0700 20 787 или 02 4678678 и да поискат съдействие. Ако откажат, моля да ни пишете за коя каса става въпрос и ние ще се погрижим да им се помогне “от горе” :slight_smile:

Когато купувате биткойн през EasyPay по този начин, покупната цена е показаната на нашия сайт в момента на плащането, плюс таксата от 3% за EasyPay.

Забележете, че запазваме интервала от 45 минути, в който изчакваме евентуални възражения по покупката, преди да изпратим биткойните.

По същия начин сега функционира и закупуването на биткойни през КешТерминал. Може да ползвате един и същ клиентски номер за закупуване и по двата метода. Вярваме, че смяната на процедурата не само ще допринесе за по-голямата сигурност на сайта, но и за вашето удобство. В близко бъдеще ще пренесем тази функционалност и върху банковите плащания.

Това свързване с биткойн адреса става след заявката при вас ?

Като направите една заявка за покупка с EasyPay ще получите клиентски номер, който е свързан с биткойн адрес…