Разбирам,че имате затруднения,но все пак какво ще рече “по празниците”?Имам поръчка която е потвърдена в блокчейна,значи ли,че мога да си получа парите чак след нова година?Весели празници:slight_smile:
Ами излезте директно на някоя от борсите, направете си верификация на сметката. И търгувайте директно. В крайна сметка има и други варианти. Crypto си вършат работата, въпреки всички спънки в България. И продължават да работят, защото някои от другите сайтове изобщо спряха. Чета форума и това, което ми прави впечатление е, че и Стамен и Мартин се стараят да отговарят коректно на всички. Като не сте доволни от начина на работа пробвайте други варианти.
Аз пак ще попитам, на никой от моите въпроси не беше отговорено и друг потребител пита по-горе. КАКВО ЗНАЧИ СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ ? ДЕН ?
Здравейте, имам една поръчка за продажба от 17ти декември, има потвърждения, а все още не сте ми изплатили парите? Моля , ако можете да ги изплатите в най-скоро време, понеже съм без пари през празниците.
Поръчката е b7a8b6
какво портмоне използва, да знам да не го използвам никога… и в кои сайтове купуваш и използваш?
Blockchain wallet. Нямам представа как е станало. Не го пожелавам на никого…
Blockchain wallet. Само през -crypto.bg съм купувала и продавала. Различни сайтове съм посещавала, т.к. преди време копаех. Неприятна ситуация…
не е много по темата,но не ми е ясно мога ли да купувам BTC в момента или не мога…
ще съм благодарен ако някой ми отговори
от този сайт в момента не
Сега видях ,че баланса ми се върна и има нова транзакция ,която чака потвърждение . Явно опитвате няколко пъти докато се получи транзакцията .
П.п. възможно ли е забавянето с транзакцията ,при която купувам койни да е причинено от това ,че 2 дни подред купих приблизително еднакви бройки и едната се потвърди бързо ,а другата е заклещена ?
Абе, някой ще ми отговори ли от тази фирма ? . Вече 3 пъти поствам едно и също ? За какво е този форум, да си чатим само ли ?
ето пак:
Какво се разбира след празниците ? Някои си почиват и до Януари… За кога става на въпрос, че ще ни се изплатят поръчките. Бихте ли се ангажирали за някава конкретна дата ?
Дотука само това се пита предимно, но темата деликатно се избягва. Един потребител си чака парите дори от 17ти. Аз съм от вчера. Кога да ги чакам ?
Аз си ги чакам от 17ти, а все още нищо. Имам потвърждения, а не са ми изплатени парите.Не можем да се нарадваме на празниците.
а 2-и януари почиден ли е или 1-я работен
Здравейте,
Разбрахме, че на 28 и 29 декември ще бъдат изплатени всички заявки за продажба. А тези от нас, които са платили за покупка на биткойн в петък 22.12 ще ги получат ли в четвъртък 28.12?
Здравейте,
Съжалявам, но не разбрах дали ще получим вече закупените и платени от нас биткойни или само ще изплащате сумите по продадените.
Благодаря!
разбира се, че ще получиш платените койни. На цени от петък, дори да се е вдигнал курса…
Аз не съм казал, че няма да ги получа. По- скоро въпроса беше кога ще се случи това.
Като отворят банките
Ето едно мое интервю относно проблема с банките. Както виждате, никой не се крие, никой не искаме да измамим. Просто играем играта…