Сайтът остава затворен за неопределен период от време

За съжаление няма как да продадеш страничен алткойн (като NEO, TRON и т.н.) без да го обърнеш в някоя от ключовите валути - Bitcoin, Bitcoin cash, Litecoin или Ether.
Наистина таксите са прекалено големи ако инвестираш по-малки суми. Купи Биткойн а него го конвертирай във валута, която в момента е на ниска цена. Ако тя се качи със 100%, ще си на добра печалба.
И наистина е най-добре да използваш Binance, Coinmama или Bittrex. Те са по-сигурните борси.

Има ли някакъв работещ вариант за депозит и купуване на биткойни със Skrill от България?

Провери ли localbitcoins.com

Здравейте. Имам потвърдена транзакция за продажба на биткойн на 19.12.
Поръчка номер 0fbf7a
Нямам наредени пари на каса на изипей. Какво се случва и как мога да получа парите си?

не е лошо да пишеш, че проблемът ти е решен…

Цитатът е от друга тема във форума,но ми се струва че времето за подобно решение е назряло,ако е технически възможно.
Едва ли има друг БГ сайт,на който бих гласувал същото доверие.
Надявам се,че обмисляте сериозно такава възможност.

Някакъв шанс скоро сайта да работи ?

Да и аз чакам да пуснат сайта, много съм доволен и бих искал да работя с вас и занапред.

сърдечно благодарим, утре се надяваме да имаме последната дума на банката и да мислим как да го направим занапред…

До всички администратори в сайта, очевидно не четете постовете, които се публикуват.
“redmoon”, който е писал по-горе е измамник. Ако някой е бил измамен, може да се свърже с хора от xChange.bg , там имате възможност, ако не са изпратили коините на измамника, да си получите парите обратно. Всякакви такива ред, греен, лайтмоон, и други такива имейли или подобни като дадения по-горе са ИЗМАМНИЦИ!!! А относно до @stamen и @Martinn, които до колкото разбрах са администратори, погрижете се хората да не си губят доверието от сайта Ви, както и сферата, в която са решили да инвестират. Сайта Ви е хубав и добре направен, ако съумеете да отделяте още време, смятам, че бихте били сериозни конкуренти на останалите сайтове.

П.С.
Никнейма ми е избран с иронична цел.

благодарим за сигнала. изтрихме му мнението…

Надявам се скоро да пуснете сайта.Никога не съм ползвал друг сайт за обмяна и разчитам на сериозното ви отношение както винаги.

не зависи от нас за съжаление, търсим други начини, чакаме крайно становище от ПИБ… съжалявам, че ви подвеждаме с обещания за крайни дати, но не знаехме, че са чак толкова тромави нещата в банковия сектор…

Гледам една от другите борси минават през BACB, все пак е вариант :wink:

Ето тук има добър обзор на различните сайтове за покупка на биткойн у нас:

Е аз не мога да разбера как другите прекупвачи работят и защо се прекратиха плащанията ви чрез е-pay и easypay.

Щото са първи в сектора и конкуренцията не спи. Който плати повече на “съвестните” той има правата. Явно, че нещо не сте се разбрали за комисионните и не ви е изгодно, затова ви режат. Големите риби не спят в мафиотската ни държава… знаете как става за да нямате проблеми. Не може само да печелиш !

Този пост на Стамен е ок:

Може и някаква глобална крипто банка да се създаде след време и всички да сме там. Страхливците в банковия сектор с некомпетентни служителим, които сега режат, после ще търсят клиенти. Съгласен съм да взимат и още по-високи такси, но нали са прости ще търпят загуби, само и само да си им до живот заробен. С тези “мерки” няма да спечелят, нито те, нито ние. Просто не обичат да си богат, защото не могат да спекулират и да ти дерат кожата с кредити.

1 Like

С Кракен в момента има проблеми. Как ще се справяте… не знам. Ако има начини пишете на лични съобщения, ако е нежелателно директно на сайта. Вече има върволица от чакащи хора без решение. Искат да ни принудят да направим Магурата 2 (Битмагура):slight_smile:

Едит:

О забравих, че можем да заведем дела срещу срещу всяка банка, защото не можем да изпратим пари, както и да инвестираме за която и да е работеща компания. Тя с какво се занимава си е нейна работа. Ние сме ИНВЕСТИТОРИ, както и много по-големи се очертават до месеци! Примери: КОДАК, който пуска своя собствена криптовалута KODAKCOIN, MONEYGRAM с Ripple официални за транфери, както и стотици други големи компании. Защо не режат трансферите към Форекс търговците, които търгуват също с криптовалути и без проблем си превеждаш парите там? Защото една волатилност с ливъридж ти прибира паричките, взимат си комисионните и пробвай пак. Защото нямаш нищо, което да ти върне поне част от загубата, когато утре виждаш UP.

1 Like

До 11136. Разбирате се и сядате на дългооо кафе и чакате да мине транзакцията на място с телефон, таблет, лаптоп. Не е сложно и, ако той наистина ти продава и му даваш парата на ръка или му превеждаш си ги виждаш в уолета или поне виждаш че е направил транзакцията пред теб. Трябва да се изчака защото, като дадеш парата после може да я октаже и си чао, ако е голяма сумата. Казвам го ориентировъчно, защото сега ще има спекулации и много измами.

2 Likes