За съжаление няма как да продадеш страничен алткойн (като NEO, TRON и т.н.) без да го обърнеш в някоя от ключовите валути - Bitcoin, Bitcoin cash, Litecoin или Ether.
Наистина таксите са прекалено големи ако инвестираш по-малки суми. Купи Биткойн а него го конвертирай във валута, която в момента е на ниска цена. Ако тя се качи със 100%, ще си на добра печалба.
И наистина е най-добре да използваш Binance, Coinmama или Bittrex. Те са по-сигурните борси.
Има ли някакъв работещ вариант за депозит и купуване на биткойни със Skrill от България?
Здравейте. Имам потвърдена транзакция за продажба на биткойн на 19.12.
Поръчка номер 0fbf7a
Нямам наредени пари на каса на изипей. Какво се случва и как мога да получа парите си?
не е лошо да пишеш, че проблемът ти е решен…
Цитатът е от друга тема във форума,но ми се струва че времето за подобно решение е назряло,ако е технически възможно.
Едва ли има друг БГ сайт,на който бих гласувал същото доверие.
Надявам се,че обмисляте сериозно такава възможност.
Някакъв шанс скоро сайта да работи ?
Да и аз чакам да пуснат сайта, много съм доволен и бих искал да работя с вас и занапред.
сърдечно благодарим, утре се надяваме да имаме последната дума на банката и да мислим как да го направим занапред…
До всички администратори в сайта, очевидно не четете постовете, които се публикуват.
“redmoon”, който е писал по-горе е измамник. Ако някой е бил измамен, може да се свърже с хора от xChange.bg , там имате възможност, ако не са изпратили коините на измамника, да си получите парите обратно. Всякакви такива ред, греен, лайтмоон, и други такива имейли или подобни като дадения по-горе са ИЗМАМНИЦИ!!! А относно до @stamen и @Martinn, които до колкото разбрах са администратори, погрижете се хората да не си губят доверието от сайта Ви, както и сферата, в която са решили да инвестират. Сайта Ви е хубав и добре направен, ако съумеете да отделяте още време, смятам, че бихте били сериозни конкуренти на останалите сайтове.
П.С.
Никнейма ми е избран с иронична цел.
благодарим за сигнала. изтрихме му мнението…
Надявам се скоро да пуснете сайта.Никога не съм ползвал друг сайт за обмяна и разчитам на сериозното ви отношение както винаги.
не зависи от нас за съжаление, търсим други начини, чакаме крайно становище от ПИБ… съжалявам, че ви подвеждаме с обещания за крайни дати, но не знаехме, че са чак толкова тромави нещата в банковия сектор…
Гледам една от другите борси минават през BACB, все пак е вариант
Ето тук има добър обзор на различните сайтове за покупка на биткойн у нас:
Е аз не мога да разбера как другите прекупвачи работят и защо се прекратиха плащанията ви чрез е-pay и easypay.
Щото са първи в сектора и конкуренцията не спи. Който плати повече на “съвестните” той има правата. Явно, че нещо не сте се разбрали за комисионните и не ви е изгодно, затова ви режат. Големите риби не спят в мафиотската ни държава… знаете как става за да нямате проблеми. Не може само да печелиш !
Този пост на Стамен е ок:
Може и някаква глобална крипто банка да се създаде след време и всички да сме там. Страхливците в банковия сектор с некомпетентни служителим, които сега режат, после ще търсят клиенти. Съгласен съм да взимат и още по-високи такси, но нали са прости ще търпят загуби, само и само да си им до живот заробен. С тези “мерки” няма да спечелят, нито те, нито ние. Просто не обичат да си богат, защото не могат да спекулират и да ти дерат кожата с кредити.
С Кракен в момента има проблеми. Как ще се справяте… не знам. Ако има начини пишете на лични съобщения, ако е нежелателно директно на сайта. Вече има върволица от чакащи хора без решение. Искат да ни принудят да направим Магурата 2 (Битмагура)
Едит:
О забравих, че можем да заведем дела срещу срещу всяка банка, защото не можем да изпратим пари, както и да инвестираме за която и да е работеща компания. Тя с какво се занимава си е нейна работа. Ние сме ИНВЕСТИТОРИ, както и много по-големи се очертават до месеци! Примери: КОДАК, който пуска своя собствена криптовалута KODAKCOIN, MONEYGRAM с Ripple официални за транфери, както и стотици други големи компании. Защо не режат трансферите към Форекс търговците, които търгуват също с криптовалути и без проблем си превеждаш парите там? Защото една волатилност с ливъридж ти прибира паричките, взимат си комисионните и пробвай пак. Защото нямаш нищо, което да ти върне поне част от загубата, когато утре виждаш UP.
До 11136. Разбирате се и сядате на дългооо кафе и чакате да мине транзакцията на място с телефон, таблет, лаптоп. Не е сложно и, ако той наистина ти продава и му даваш парата на ръка или му превеждаш си ги виждаш в уолета или поне виждаш че е направил транзакцията пред теб. Трябва да се изчака защото, като дадеш парата после може да я октаже и си чао, ако е голяма сумата. Казвам го ориентировъчно, защото сега ще има спекулации и много измами.