Сайтът остава затворен за неопределен период от време

Здравейте, ще възобновите ли услугата работа скоро :slight_smile:

Продадох LTC. Видях че са спрели за покупка. Но продажбата мина нормално.

Значи който иска може да прочете повече в нета но след паузата на Крипто за празниците се принудих да намеря алтернативен канал за да си купя малко койни в Кракен.
Схемата за момента е доста лесна и само ще кажа че таксата ми общо беше 3-4лв със всичките прехвърляния по сметки и т.н. Обяснявам сценария. За сравнение, с Крипто последния път таксата ми беше около 50-60лв през КешТерминал.

  1. Правите си акаунт в Transferwise.com. Те всъщност ще прехвърлят вашите пари от лева в евро за минималната такса която описах по горе.
  2. Правите си акаунт в Mistertango.com. Там ви създават IBAN като тези които имате в БГ банките. Това е латвийска банка която все още е отворена към Биткойн търговията.
  3. От Transfewise си нареждате сума от дебитна/кредитна карта към сметката си в Mistertango. Сумата пристига за около 1 раб. ден. Можете да преведете и направо по банков път от която решите БГ банка и мисля че ще ви излезе още по евтино (не съм го пробвал).
  4. Като ви пристигнат парите в Mistertango ги пускате до Kraken като задължително добавяте уникалния код на вашия Kraken акаунт. За това последно действие трябва да сте проверен от Kraken и да сте дали малко лична информация и лична карта/паспорт (Tier3 verification).

Както казах, таксите са минимални, времето за пристигане на сумата в работни дни няма да е повече от 2 дни.

Успех.

Здравейте. Понеже съм нов в тази област искам да попитам как може да сменя една криптовалута в друга без да минавам през биткойн. В борсите които се регистрирах всички алткойни се купуват и продават за биткойн, етериум или още една две валути а не директно за другата валута. А доколкото знам ако прехвърля биткойн или някоя от тези валути от една борса в друга таксите са големи. За малки суми примерно 200-300 лева как може да си прехвърля валутата без големи такси.

Погледни https://www.binance.com/.

За съжаление няма как да продадеш страничен алткойн (като NEO, TRON и т.н.) без да го обърнеш в някоя от ключовите валути - Bitcoin, Bitcoin cash, Litecoin или Ether.
Наистина таксите са прекалено големи ако инвестираш по-малки суми. Купи Биткойн а него го конвертирай във валута, която в момента е на ниска цена. Ако тя се качи със 100%, ще си на добра печалба.
И наистина е най-добре да използваш Binance, Coinmama или Bittrex. Те са по-сигурните борси.

Има ли някакъв работещ вариант за депозит и купуване на биткойни със Skrill от България?

Провери ли localbitcoins.com

Здравейте. Имам потвърдена транзакция за продажба на биткойн на 19.12.
Поръчка номер 0fbf7a
Нямам наредени пари на каса на изипей. Какво се случва и как мога да получа парите си?

не е лошо да пишеш, че проблемът ти е решен…

Цитатът е от друга тема във форума,но ми се струва че времето за подобно решение е назряло,ако е технически възможно.
Едва ли има друг БГ сайт,на който бих гласувал същото доверие.
Надявам се,че обмисляте сериозно такава възможност.

Някакъв шанс скоро сайта да работи ?

Да и аз чакам да пуснат сайта, много съм доволен и бих искал да работя с вас и занапред.

сърдечно благодарим, утре се надяваме да имаме последната дума на банката и да мислим как да го направим занапред…

До всички администратори в сайта, очевидно не четете постовете, които се публикуват.
“redmoon”, който е писал по-горе е измамник. Ако някой е бил измамен, може да се свърже с хора от xChange.bg , там имате възможност, ако не са изпратили коините на измамника, да си получите парите обратно. Всякакви такива ред, греен, лайтмоон, и други такива имейли или подобни като дадения по-горе са ИЗМАМНИЦИ!!! А относно до @stamen и @Martinn, които до колкото разбрах са администратори, погрижете се хората да не си губят доверието от сайта Ви, както и сферата, в която са решили да инвестират. Сайта Ви е хубав и добре направен, ако съумеете да отделяте още време, смятам, че бихте били сериозни конкуренти на останалите сайтове.

П.С.
Никнейма ми е избран с иронична цел.

благодарим за сигнала. изтрихме му мнението…

Надявам се скоро да пуснете сайта.Никога не съм ползвал друг сайт за обмяна и разчитам на сериозното ви отношение както винаги.

не зависи от нас за съжаление, търсим други начини, чакаме крайно становище от ПИБ… съжалявам, че ви подвеждаме с обещания за крайни дати, но не знаехме, че са чак толкова тромави нещата в банковия сектор…

Гледам една от другите борси минават през BACB, все пак е вариант :wink: