Crypto.bg: Често задавани въпроси

Здравейте!Имам проблем с портфейла JAXX.Не ми излизат транзаакциите.Влизат някакви минимални приходи незнайно от къде.Прехвърлих една сума -баланса намаля,транзакцията не се появяа в историята ,а пък сумата не е прехвърлена вече повече от 48 часа.Моля,ако някой може да помогне да се решат тези проблеми.Портфейла го ползвам по Ваша препоръка.
Предварително Ви благодаря за съдействието!

Здравейте! Няколко пъти вече съм плащала с биткойн, но попаднах на един сайт за парфюмерия https://fragrances.bg/ и търся съвет. Някой плащал ли е там?

Благодаря,но не се оправя,а също така и сумата,която съм изпратила още не е отишла по предназначение.
Какво още може да се направи?
Благодаря

Здравей, вчера (събота) си купих биткоин за 5 лв. за да пробвам за първи път. Проблемът е, че все още транзакцията не се е осъществила и нямам нищо в jaxx портфейла си. Трябва да изчакам да мине уикендът ли?

здравейте, не намирам предната стара тема за Биткойн Кеш. Искам да попитам понеже имам по-малко от 1 биткойн кеш, разбрах не предлагате услуга вие да го продадете, та трябва да си прехвърля биткойните от jaxx в друг уолет . При бъдеша покупка от вас на обикновен биткойн ще отиде директно в jaxx li Или може в друг уолет, това не разбирам…

Не знаех за Shapeshift, това ще е добре ако мога да го ползвам. Не знам дали е удобно да запитам за инструкции как да го активирам и от Jaxx да си сменя биткойн кеша? Не искам да си сменям портфейла, просто гледах клип в тубата как да си изкарам биткойн кеша на бял свят и да си прехвърля биткойнс на друго място за да си извадя прайвит кийс (проверих си наличноста на биткойн кеш, та чаках да се вдигне малко преди да го продам). Но ако може по-лесно да се смени този кеш в биткойн, бих искала да знам

Много полезна информация и точно на време! Благодаря, появи се всичко точно, само, че непотвърдени са, предполагам ще чакам да се confirm-nat. Само последен глупав въпрос: в полето на shapeshift от втората ви картинка трябва да си сложа и адреса на Биткойна от същия портфейл ако искам да си ги превърна кешовете в биткойнс, нали така?

Само да съобщя за неуспешно прехвърляне чрез ShapeShift! Явно е ново наистина и не е добре направено все още, има проблем. Просто ми изчезнаха биткойн кешовете незнайно къде, в transaction history съм ги пратила, но не ссъм ги получила в JAxx :frowning: . Логнах кейс , обаче то и целия номер на transaction ID не се вижда в Jaxx. Има ли начин да го видя от уолета или не?

да, отне точно 15 часа, накрая се получи :slight_smile: Мерси отново за поясненията. Иначе от Shape shift ми писаха, че има много изгубени транзакции, които се опитват да възстановят .

1 Like

Здравейте, смятам да закупя за първи път BTC от вас и имам следния въпрос:

Има ли някаква пречка да ги получа на портфейла ми в Bittrex?

никаква пречка няма :slight_smile:

Здравейте!Имам направени транзакции,които все още не са в портфейла-JAXX.Какъв е проблема?
2017-12-09 21:10:33
2017-12-07 21:00:42
A днес e 2017-12-14

Здравейте,

Виждам, че в момента (вж. датата на съобщението) при продажба на биткойн имате само 2 опции - през ePay и easyPay. Това на скорошните събития ли се дължи и ще бъде ли достъпна продажбата на биткойни по банков път скоро?

здравейте,ако се теглят по малки суми от йзипей, какъв би бил проблема за банките или ако се тегли не от банка а от самите офиси?

Здравйте, видях съобщението в началото за забавянето за изплащане на Изипей, може ли някаква информация кога евентуално ще се оправят нещата? Най лесния начи след баковия превод за мен е взимане на парите от каса на Изипей. Благодаря оставам в очакване!

Здравейте!

Може би малко глупав въпрос…
Разполагам с частния ключ на адрес, на хартиен портфейл, който бях създал преди известно време. Тъй като не искам да инсталирам “hot” wallet на своя компютър/телефон, искам да попитам дали е възможно да обменя баланса от портфейла директно на crypto.bg като използвам частния ключ?

Благодаря!

За съжаление не може :frowning:

1 Like

Здравей Стамен,

благодаря за отговора.

Значи предполагам, ще трябва да се премине през blockchain.info и да се създаде wallet там.

Благодаря още веднъж и приятен ден!

да, там може лесно, мерси :slight_smile:

1 Like

защо не мога да вкарам пари в каса на easypay казват ми че сумата която искам да вкарам е невалидна