Как да продадем биткойн през bank.crypto.bg?

Продажбата на биткойни в сайта се случва в няколко прости стъпки, които са описани по-долу:

От началната страница на bank.crypto.bg започвате с бутона “Продайте Биткойн”:

image

На следващата стъпка трябва да посочите количеството биткойни, което искате да продадете. Минималното и максималното количество са посочени отляво. Ако искате да получите точна сума в лева, системата ни автоматично ще изчисли колко койна трябва да ни изпратите. В този случай ще продадем 0.05 биткойна.

image

На следващия екран трябва да ни предоставите IBAN на ваша банкова сметка. Останалите полета (име и имейл адрес) са предварително попълнени и заключени. Те не могат да бъдат коригирани. Ако дадете сметка, на която не сте титуляр, банките няма да обработят трансфера:

image

“Продължи” ще ви отведе към последния екран:

image

Тук можете да сверите данните за изплащане на средствата. Трябва да приемете и общите условия на сайта. Това ще “отключи” червения бутон, с който да регистрирате поръчката си и ще ви отведе тук:

image

Това е биткойн адресът, по който трябва да изпратите количеството, което сте посочили в поръчката. Парите ще наредим след първото потвърждение на биткойн транзакцията. Ще получите имейл, когато това се случи.

аз имам въпрос-имам блокчейн портфейл в който са ми биткойните,вие давате ваш портфейл на който да ги изпратя(как да купя /продам биткойн и клиентски номер/,означава ли че трябва да сменя моя блокчейн портфейл ,не съм наясно как да процедирам,благодаря.

защо не мога да сваля страница която да си попълня данните за покупко-продажба,Следвам стъпките и нищо,прозореца който излиза се скрива моментално и се въртя от много дни,вече ме изнерви тая история

имам акаунт ,защо не мога да се верифицирам,къде са инструкциите,не мога да се оправя със сайта ви

не ви получавам на имейла инструкциите???