Как да купим биткойн чрез КЛИЕНТСКИ номер?

Регистрирането на Клиентски номер при нас е изключително лесно и интуитивно. Процесът започва тук:

  • След като сте решили, че желаете да правите множество покупки към даден адрес/портфейл и нямате желание всеки път да посещавате crypto.bg и да си губите времето в регистриране на поръчки, трябва да изберете червения бутон “Многократен Клиентски Номер”, който ще ви отведе към този екран:

Тук ще трябва да въведете информацията, която ще се асоциира с вашия клиентски номер, а именно вашите биткойн и имейл адреси. Съветваме Ви да ни предоставите активен имейл адрес, до който имате достъп, защото на него ще получавате известия с данните по поръчките след тяхното генериране от системата. Ако имате опасения, че смяната на биткойн адресите във вашия портфейл е проблем за ползването на клиентски номер, Ви съветваме да прочетете следната статия: Цък

  • След като попълните полетата с вашата информация, трябва да натиснете червения бутон “Продължи”, който ще ви отведе към следния прозорец:

Тук е много важно да обърнете внимание на две неща:

  1. Дали правилно сте въвели своя имейл и биткойн адрес и ако всичко е наред, можете да пренасочите вниманието си към изписаното вдясно. Ако случайно сте допуснали грешка, можете да се върнете към предната стъпка и да я коригирате чрез сивия бутон “Назад”.
  2. Да обърнете внимание на написаното вдясно " Цената, по която ще закупите биткойните, ще бъде определена в момента на внасянето на парите.". Това е ключово и красноречиво, но все пак има нужда от малко допълнителни разяснения. При покупка чрез клиентски номер системата ще генерира поръчка от ваше име в момента на постъпване на парите, в която и да било от нашите сметки - в КешТерминал или Изипей.

Ако дотук всичко е коректно въведено и сте съгласни с условията за ползване на клиентски номер, можете да натиснете бутона “Регистрирай клиентски номер”, който ще ви отведе към следващия екран:

Пред вас ще се открие вашият десетцифрен клиентски номер, чрез който можете да зареждате своя биткойн адрес по всяка време без нужда от предварителни поръчки. Ще видите също и кратки упътвания, как да използвате клиентския номер при всеки от платежните методи, придружени от няколко полезни линка.
От тук най-важно е да копирате/запишете своя клиентски номер на хартиен носител или пък като бележка в телефона си. Най-лесно би било да направите скрийншот на страницата. :slight_smile:

Важно: Плащанията по клиентски номер по банков път вече не са възможни!


1 Like

Вкарваш 100 лв и 60 лв такси :frowning:

Здравейте, днес преди около 3 часа си изпратих сума през EasyPay чрез клиентски номер. Получих мейл че е регистрирана успешно! Баланса ми все още е нулев! Искам да направя проверка на поръчката но не е възможно поради технически причини!
Писах Ви на ел. поща, все още нямам отговор! Дайте някакво инфо, моля!

Днес направих покупка от Терминал . Биткойн на стойност 20 лева фиат. До биткойн адрес в coinbase . Точно за една минута парите бяха преведени в Wallet , бързо и много удобно . Таксата беше ок. Въпросът ми е следния. Прочетох и статия за него в Reddit но пак ще попитам за всеки случей тук .
Значи както знаете в Coinbase генерират всеки път различен адрес по който получаваме валутата . Това го правят за наша сигурност както става ясно . Въпреки това този постоянен адрес който сме задали в Crypto bg който ни е даден от Coinbase работи дори при положение че има и създаден нов адрес при следващата покупка. Стария адрес оставал в историята на нашия Wallet в Coinbase . От Reddit казват че парите пак идват по сметката в Coinbase въпреки смяната на адреса . Така ли е ?

А какъв е лимита изипей ми казаха 5000 лв?

  1. Тъпо е да ми променяш поста!
  2. Тея комисионни са наистина дебелашки!