Сайтът остава затворен за неопределен период от време

Щото са първи в сектора и конкуренцията не спи. Който плати повече на “съвестните” той има правата. Явно, че нещо не сте се разбрали за комисионните и не ви е изгодно, затова ви режат. Големите риби не спят в мафиотската ни държава… знаете как става за да нямате проблеми. Не може само да печелиш !

Този пост на Стамен е ок:

Може и някаква глобална крипто банка да се създаде след време и всички да сме там. Страхливците в банковия сектор с некомпетентни служителим, които сега режат, после ще търсят клиенти. Съгласен съм да взимат и още по-високи такси, но нали са прости ще търпят загуби, само и само да си им до живот заробен. С тези “мерки” няма да спечелят, нито те, нито ние. Просто не обичат да си богат, защото не могат да спекулират и да ти дерат кожата с кредити.

1 Like

С Кракен в момента има проблеми. Как ще се справяте… не знам. Ако има начини пишете на лични съобщения, ако е нежелателно директно на сайта. Вече има върволица от чакащи хора без решение. Искат да ни принудят да направим Магурата 2 (Битмагура):slight_smile:

Едит:

О забравих, че можем да заведем дела срещу срещу всяка банка, защото не можем да изпратим пари, както и да инвестираме за която и да е работеща компания. Тя с какво се занимава си е нейна работа. Ние сме ИНВЕСТИТОРИ, както и много по-големи се очертават до месеци! Примери: КОДАК, който пуска своя собствена криптовалута KODAKCOIN, MONEYGRAM с Ripple официални за транфери, както и стотици други големи компании. Защо не режат трансферите към Форекс търговците, които търгуват също с криптовалути и без проблем си превеждаш парите там? Защото една волатилност с ливъридж ти прибира паричките, взимат си комисионните и пробвай пак. Защото нямаш нищо, което да ти върне поне част от загубата, когато утре виждаш UP.

1 Like

До 11136. Разбирате се и сядате на дългооо кафе и чакате да мине транзакцията на място с телефон, таблет, лаптоп. Не е сложно и, ако той наистина ти продава и му даваш парата на ръка или му превеждаш си ги виждаш в уолета или поне виждаш че е направил транзакцията пред теб. Трябва да се изчака защото, като дадеш парата после може да я октаже и си чао, ако е голяма сумата. Казвам го ориентировъчно, защото сега ще има спекулации и много измами.

2 Likes

Здравейте, днес кореспондирах с xchange.bg и съобщиха, че вече имат нова банкова сметка в ОББ и търговията е възобновена. Поздрави и приятно търгуване

2 Likes

Здравейте,
интересува ме законното основание и аргументи от страна на FiBank, затваряйки сметката ви. Известни ли са ви въобще?

Благодаря,

1 Like

По договор имат законно основание да не работят с който и да е от клиентите си.
Тази забрана от страна на банките е едно много добро развитие за крипто идеята в България.

1 Like

Благодаря за отговора Стамен!

Да естествено имат право да прекратят договора. Мене ме интересуват мотивите, но е малко вероятно да са извесни за хората извън банковата система.

Бихте ли изяснили по-подробно виждането, че това е за добро?

за добро е, защото ще ни принуди да търсим решения, които не разчитат на добрата воля на банките.

може да отнеме месеци, но крайният резултат ще е решение, при което хората и търговците у нас ще обменят стойност без участието на банките.

2 Likes

И от други места чувам, че се търси решение за тотална децентрализация. Според вас какъв е напредъка? Дали вече има работещи прототипи?

Това ще е жестоко като стане.

2 Likes

Днес много се зарадвах като видях новото съобщение. Евала за бързата реакция и успех! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

3 Likes

Браво момчета и евала на Стамен за усилията да се преборите с банките ,найстина ще зарадвате много хора в БГ защото недоволните са много от сегашната банкова система!Аз лично ще напазарувам бтц от вас веднага когато пуснете новата платформа!!Успех и все така креативни!

3 Likes

Изключително съм възмутен от тях…

  1. Направих превод сутринта в 8.
  2. Към обед беше одобрен от моята банка.
  3. Писах им и казаха че ги виждат около 15:00.
  4. След 16:00 никакъв отговор на мейлите ми.
  5. И тогава започвам да чета правилата: “съответното количество Биткойн ще се изпраща на клиента до края на следващия работен ден” ?!???
    Вие си вадете изводите… продължаваме с Бай-Ганьовите тарикатлъци…!!!

Здравейте. Имам потвърдена транзакция за продажба на биткойн номер на поръчка 7efee9

Здравейте, не намирам в сайта контактна форма затова реших да пиша тук проблема си.
На 30 ноември продадох 0.016 биткойна за 264 лв. по поръчка номер 524215. Дълго време транзакцията остана непотвърдена вероятно заради ниска миньорска такса, а междувременно и сайта спря да работи. Сега обаче след проверка видях че транзакцията вече е минала и ми показва 396 потвърждения. При проверка статуса на поръчката в сайта обаче с изненада установих, че продължава да ми дава че очаква 1 потвърждение. Към сметката ми в Epay също липсва плащане.
Мога ли да разчитам че ще си получа плащането?

Благодаря много за бързата реакция :slight_smile:

https://www.binance.com/?ref=22932853 регистрирайте се с този реферал

Извинявам се за въпроса, обаче как мога да продавам биткойни в момента? Все пак се налага да покривам сметки…

или директно на борса и оттам с банков трансфер
или през някой от колегите - rgcoins.com xchange.bg или някоя от многото други, които се пръкнаха
има и много групи във фейсбук, в които хората се уговарят

Ето по какъв начин мислим да отворим отново:

До Pistolero: Миналия месец опитах. За смешните 100Е ми казаха, че бенифициента са занимавал с криптовалути и няма да пуснат превода. За съд. Как ще ми определят към коя банка да пускам превод. Бенифициента да прави каквото си иска с парите. Може да му ги дарявам ако искам.

Браво. Ама пак ще е крипто и може да блокират тарансферите към тази ситема.