One address to rule them all

Радваме се да Ви съобщим, че завършихме интеграцията на напълно автоматизирана Ethereum(ERC-20) система, която ще ви позволи да продавате Ethereum и Стейбълкойни чрез генерирането на един единствен постоянен адрес за продажби. Подобно на големи борси като Kraken и Binance, този ъпдейт на Crypto.bg ще ни позволи бързото интегриране на всеки ERC-20 token, а на вас възможността да го продадете без нужда от създаване нови постоянни адреси за продажба. Нов адрес ще трябва да генерирате, ако желаете да смените метода за получаване на левовете.

Освен описаното по-гoре, добавихме опции за покупка и продажба на Ethereum, USDC и USDT по банков път, което ще ви даде възможност за покупка на по-голям обем валута без допълнителна такса за посредник. Същото се отнася и за продажбата на гореизброените.

На последно място ще отбележим, че сайтът bank.crypto.bg става ненужен. Тъй като поръчките по банков път вече са интегрирани в базовия интерфейс на crypto.bg, използването на самостоятелния поддомейн bank.crypto.bg вече няма да е необходимо и той ще препраща към основния сайт.

Благодарим Ви за доверието!