Как да се верифицираме в Crypto.bg

Тук накратко ще опишем какво е нужно да направите, за да е успешна вашата верификация.

Преди всичко трябва да се регистрирате в сайта. За целта ви е нужен само имейл адрес. На него ще изпратим съобщение с линк, чрез който да потвърдите своята регистрация. На този етап бутоните “Купи” и “Продай” няма да са активни. За да получите достъп до тях, трябва да се верифицирате.

Прозорецът за попълване на данни можете да достъпите от червения бутон в средата на началния екран или от Меню -> “Верифициране на акаунт” в горен десен ъгъл. Това ще ви отведе към следния прозорец:

Сега трябва да попълните празните полета под “Име, Бащино, Фамилно и ЕГН”. Те са задължителни. По-надолу трябва да прикачите три снимки, без които също не можете да продължите напред:

  • лице на лична карта
  • гръб на лична карта
  • selfie с документа за самоличност и бележка с текст. Пример:

И трите снимки трябва да са с висока резолюция, за да могат данните от документа за самоличност да бъдат разчетени.

Оставили сме поле и за телефонен номер. То не е задължително, но ще е хубаво да го предоставите. Ако има проблем с ваша поръчка, бързо и лесно ще можем да се свържем с вас.

След попълването на личната информация, трябва да отговорите на кратък въпросник:

Задължително е да отговорите на целия въпросник, като отговорите се преглеждат внимателно. Некоректно подадена информация ще доведе до отказ от наша страна.

След като попълнихте нужната информация и прикачихте всички снимки, остава само да потвърдите подаването на документите със своята парола.

Верификацията потвърждаваме ръчно, затова си даваме срок от 24 часа, но в повечето случаи не отнема повече от 15 минути :slight_smile:

Нещо не се получава … когато цъкна на потвърждението ми изписва грешен профил или нещо такова