Преминете на Jaxx.io - универсален крипто портфейл

Здравейте! Сравнително нов съм в света в света на криптовалутите и досега не съм наблюдавал никой fork. Ползвам въпросния портфейл Jaxx. При предстоящия fork след около 2 седмици, трябва ли да да предриемам някакви специални действия, за да продължа да ползвам оригиналния биткойн в портфейла?

Здравей,

Не е нужно да се прави нищо специално. Jaxx ти дава достъп до частните ключове на адресите и това е напълно достатъчно, за да си спокоен. Мисля, че още нямат официално изявление относно форка, но едва ли ще съпортват S2x и ще отхвърлят Биткойн.

1 Like

Здравейте,имам един въпрос. Мога ли от това портмоне да си cash out-на биткойнити към paypal? А ако не може моля препоръчайте ми някакво :slight_smile:

Здравейте,

Мисля, че няма български сайт, на който да продадете биткойни и да ви прати пари към PayPal.

PayPal не приемат плащания във връзка с криптовалути и може да ви заключат акаунта. Най-добре продайте биткойни и вземете парите по банков път или Еasypay.

Здравейте!
В Jaxx няма доларовата стойност.Имате ли този проблем?
Благодаря!

Много им е бъгава тази функция, по-добре си смятайте стойността на ръка…
но не е проблем за самия jaxx

Да разбирам,че няма проблем за извършване на транзакции?

и аз имам проблем при виждане на доларова/еврова стойност в Jaxx… Не ми се появява никаква стойност, само чертички, отгоре на това опитах да симулирам транзакция- еми не се получава. Логнах кейс

Пробвахте ли да ресетнете кеша на апликацията? Прави се от Menu - Settings - Reset Jaxx Cache.

reset-нах и това не помогна , поне засега

Просто не им работи функцията за извличане на правилната цена, не е толкова фатално :slight_smile:

Здравейте. Освен Jaxx портфейл мисля да инсталирам и портфейл Exodus. Миже ли някой , който го ползва да каже плюсове, минуси, дали има Пин код за изходящи транзакци и дали наустина лесно и бързо може да се обменят различни криптовалути помежду си там.
Благодаря предварително.

не сме го ползвали ние самите, но отзвуците са добри, така че няма страшно, има всякакви защити :slight_smile:

здравейте, имам въпрос относно портфейла ДЖАКС .инсталирах го преди два дни, всичко вървеше добре докато не поисках да ми се преведат по адреса зададен за ДАКС средства.НО когато въведа адреса на потртфейла ми изписва “невалиден адрес” и не може да се осъществи транзакцията. Моля за малко помощ и мерси предварително

Здравейте,

Най-добре пишете на съпорта на Jaxx.

имам един проблем от няколко дена не ми да депозира JAXX .приемa изплащане и пак не мога да депозирам .

Здравейте! Имам един въпрос.Купувах от вас биткойни и тогава се вслушах в съветите ви и преминах към крипто портфейл Jaxx. Последно го ползвах доколкото си спомням м.януари 2020г когато закупих от вас биткойни Сега ме интересува има ли проблем с Jaxx или си работи нормално? Предварително ви благодаря!

Здравей,

Аз лично все още ползвам Jaxx Liberty и за момента не съм имал проблеми с него.

Благодаря Ви! Бъдете здрави!

Здравейте. Имам закупени койни в сайта https://getcoin.gold.
Въпроса ми е как мога да ги продам или да ги обърна в биткойни които да продам тук в сайта? Нещо не се получават нещата с jaxx=